P. van de Ven – Schadeherstel

Schade rijden blijft een onaangename situatie, vooral wanneer het uw auto betreft. Het brengt veel zorgen met zich mee waar u liever niet mee bezig bent. Bij P van de Ven begrijpen we dit als geen ander en staan we klaar om u volledig te ontzorgen tijdens het proces van schadeherstel voor uw auto. U hoeft alleen de schade te melden bij uw verzekeringsmaatschappij; de rest regelen wij.

Bel 0497-591766 of neem contact op via ons contact formulier om een afspraak te maken voor het herstellen van de schade aan uw auto.

Elk schadeherstelproces wordt nauwkeurig gedocumenteerd, met een garantie van 48 maanden op alle uitgevoerde reparaties.

Wanneer uw auto schade heeft opgelopen en is gerepareerd door P. van de Ven, heeft dit geen negatieve impact op de inruilwaarde. Wij gebruiken namelijk uitsluitend originele onderdelen en hanteren de kwaliteitsstandaarden van het merk. Dezelfde technieken en onderdelen die worden toegepast tijdens de productie van uw auto worden hier gebruikt. Bovendien bieden we 24 maanden garantie op de gemonteerde onderdelen. Als autobedrijf P van de Ven waarborgen we zo de kwaliteit van uw auto op alle fronten.

P. van de Ven werkt samen met iedere verzekeringsmaatschappij.

Meest voorkomende schadeherstelwerkzaamheden

CARROSSERIEHERSTEL
Lichte blikschade of ernstige carrosserie beschadigingen, carrosserieherstel bij P van de Ven voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het merk. De herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd door gekwalificeerde en ons opgeleide monteurs, met originele onderdelen.

Zo brengen we uw auto weer in topvorm.

VELGSCHADE
Niets is zo vervelend als velgschade door het raken van een stoeprand. Bij P van de Ven kunt u terecht voor professioneel velgschade herstel. Wilt u weten wat de kosten zijn, neem dan even contact op of rij even langs voor meer informatie.

RUITHERSTEL
Heeft u een sterretje of een barst in uw ruit, ook dan kunt u terecht bij P van de Ven voor ruitherstel. We voeren herstelwerkzaamheden uit of vervangen de volledige ruit afhankelijk van de ruitschade die u hebt opgelopen.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.