EJ Bedrijfswagens – Pechhulp

Onbezorgd onderweg met de Pechhulp van EJ Bedrijfswagens!

Telefoonnummer Pechhulp:
088 112 1234 (binnenland)
+31 88 112 1234 (buitenland)

Ondanks goed onderhoud kan het altijd een keer gebeuren: u komt onderweg stil te staan met pech. Dan wilt u maar één ding: snelle, vakkundige hulp waardoor u weer snel uw weg kunt vervolgen. Goed nieuws: met de EJ Bedrijfswagens Pechhulp is één telefoontje voldoende om onze hulpdienst naar u op pad te sturen. Voor u een hele zorg minder.

24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

U kunt de EJ Bedrijfswagens Pechhulp afsluiten bij EJ Bedrijfswagens. De Pechhulp is gratis inbegrepen bij een onderhoudsbeurt of bij de aanschaf van een gebruikte bedrijfswagen. Deze service geeft u recht op hulp in heel Nederland (inclusief woonplaats) of in Nederland én Europa . 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Repareren of repatriëren

De monteur van de pechhulp ter plaatse beoordeelt allereerst of hij uw bedrijfswagen kan repareren op de plek waar uw bedrijfswagen gestrand is. Is dit onverhoopt niet mogelijk, dan vervoert  de Pechhulp uw bedrijfswagen naar de dichtstbijzijnde vestiging, of naar ons bedrijf waar u uw auto heeft gekocht of in onderhoud heeft. Strandt u in het buitenland?  Als u strandt in het buitenland dan halen wij uw auto terug naar Nederland als reparatie niet mogelijk is, desgewenst met de inzittenden en hun bagage.

Prijzen EJ Bedrijfswagens Pechhulp

Onze Pechhulp is gratis bij een onderhoudsbeurt conform fabrieksschema.

Het is ook mogelijk om de pechhulp los af te sluiten. U sluit de Pechhulp dan af voor één jaar. Dit kost jaarlijks €35,- per jaar incl. btw en assurantiebelasting. Als u de Pechhulp niet verlengt, loopt deze na een jaar automatisch af.

Voorwaarden Pechhulp

De Pechhulp van EJ Bedrijfswagens is tot stand gekomen door een samenwerking tussen EJ Bedrijfswagens en AA Team.

Telefoonnummer EJ Bedrijfswagens Pechhulp:
088 112 1234 (binnenland)
+31 88 112 1234 (buitenland)

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.