Financial lease bij EJ Bedrijfswagens

EJ Bedrijfswagens – Uw partner in financial lease bedrijfswagens

Over EJ Bedrijfswagens

Welkom bij EJ Bedrijfswagens, hét adres voor het leasen van bedrijfswagens op financiële basis. Bij ons kunt u terecht voor het leasen van diverse types en merken bedrijfswagens, geschikt voor verschillende branches en doeleinden. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze. Met onze uitgebreide kennis van de markt en ons brede netwerk kunnen wij een passende oplossing bieden die aansluit bij uw wensen en behoeften.

Financial lease bedrijfswagens

Bij EJ Bedrijfswagens geloven we dat het leasen van een bedrijfswagen niet alleen praktisch moet zijn, maar ook financieel aantrekkelijk. Daarom bieden wij toegankelijke en flexibele financial lease constructies aan tegen competitieve tarieven. Met financial lease wordt u direct economisch eigenaar van de bedrijfswagen, terwijl u de betaling hiervan spreidt over een vooraf afgesproken periode.

Voordelen van financial lease

  • Direct economisch eigenaar
  • Spreiding van kosten
  • Fiscale voordelen
  • Investeringsruimte blijft intact
  • Mogelijkheid tot investeren in extra opties, zoals belettering of inrichting
  • Geschikt voor zowel startende ondernemers als gevestigde bedrijven

Met financial lease heeft u de vrijheid om zelf te bepalen hoe lang u gebruik wilt maken van de bedrijfswagen en hoeveel u maandelijks wilt aflossen. Daarnaast profiteert u van diverse fiscale voordelen, zoals het kunnen opvoeren van de BTW als voorbelasting. Dit zorgt ervoor dat financial lease een aantrekkelijke keuze is voor ondernemers die hun investeringsruimte intact willen houden.

Ons aanbod

Bij EJ Bedrijfswagens hebben we een breed assortiment aan bedrijfswagens waaruit u kunt kiezen. Of u nu behoefte heeft aan een compacte bestelauto, een ruime bedrijfswagen met laadruimte of zelfs een personenbus; wij hebben het allemaal in ons aanbod. Bovendien werken we samen met gerenommeerde merken zoals Volkswagen, Mercedes-Benz en Ford, waardoor we absolute topkwaliteit kunnen garanderen.

Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om advies op maat te geven en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. We begrijpen dat elke onderneming uniek is en andere eisen stelt aan een bedrijfswagen. Door goed naar uw wensen te luisteren, vinden we altijd een passende oplossing.

Interesse gewekt?

Heeft onze propositie uw interesse gewekt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor financial lease binnen uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op! Onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en kunnen samen met u kijken naar de meest geschikte financiële constructie voor uw situatie.

Bel ons op 0497-591766 of stuur uw vragen door via ons contactformulier, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u zullen opnemen.

Wij kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen als nieuwe klant bij EJ Bedrijfswagens en u de beste deal te bieden in financial lease bedrijfswagens!

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.