P. van de Ven – Pechhulp

Onbezorgd onderweg met de Pechhulp van P. van de Ven!

Telefoonnummer Pechhulp:
088 112 1234 (binnenland)
+31 88 112 1234 (buitenland)

Ondanks goed onderhoud kan het altijd een keer gebeuren: u komt onderweg stil te staan met pech. Dan wilt u maar één ding: snelle, vakkundige hulp waardoor u weer snel uw weg kunt vervolgen. Goed nieuws: met de P. van de Ven Pechhulp is één telefoontje voldoende om onze hulpdienst naar u op pad te sturen. Voor u een hele zorg minder.

24/7 pechhulp in binnen- en buitenland

U kunt de P. van de Ven Pechhulp afsluiten bij P. van de Ven. Deze service geeft u recht op hulp in heel Nederland (inclusief woonplaats) of in Nederland én Europa . 24 uur per dag, 7 dagen in de week. De Pechhulp kunt u afsluiten voor € 39,95

Repareren of repatriëren

De monteur van de pechhulp ter plaatse beoordeelt allereerst of hij uw auto kan repareren op de plek waar uw auto gestrand is. Is dit onverhoopt niet mogelijk, dan vervoert  de Pechhulp uw auto naar de dichtstbijzijnde vestiging, of naar ons bedrijf waar u uw auto heeft gekocht of in onderhoud heeft. Strandt u in het buitenland?  Als u strandt in het buitenland dan halen wij uw auto terug naar Nederland als reparatie niet mogelijk is, desgewenst met de inzittenden en hun bagage.

Prijzen P. van de Ven Pechhulp

U sluit de Pechhulp af voor één jaar. Dit kost jaarlijks €39,95- per jaar incl. btw en assurantiebelasting. Als u de Pechhulp niet verlengt, loopt deze na een jaar automatisch af.

Voorwaarden Pechhulp

De Pechhulp van P. van de Ven is tot stand gekomen door een samenwerking tussen P. van de Ven en AA Team.

Telefoonnummer P. van de Ven Pechhulp:
088 112 1234 (binnenland)
+31 88 112 1234 (buitenland)

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.