P. van de Ven – Onderhoudsprijzen

Bent u de trotse eigenaar van een Ford of een ander merk? Dan wilt u die natuurlijk ook goed onderhouden. Bij P. van de Ven in Hapert bent u aan het juiste adres voor betrouwbaar en hoogwaardig onderhoud aan uw auto! Veiligheid staat bij ons altijd voorop, dus of het nu gaat om regulier onderhoud of APK-keuringen, u kunt altijd bij ons terecht.

Kan ik een offerte aanvragen wat de onderhoudsprijzen zijn?

Dat kan zeker. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor uw specifieke auto. Zij kennen uw auto door en door en weten als geen ander hoe ze eventuele problemen kunnen oplossen. Bij P. van de Ven in Hapert werken wij uitsluitend met 100% originele onderdelen. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit! En wat misschien nog wel beter is, de prijzen van onze originele onderdelen zijn net zo gunstig als die bij een universeel garagebedrijf.

Vraag nu een gratis en vrijblijvende offerte aan bij P. van de Ven

Om u volledige transparantie te bieden maken wij graag vrijblijvend een offerte op maat voor u. Zo weet u direct wat de verwachte kosten zullen zijn voor het  onderhoud. Ook wanneer onze monteurs tijdens het uitvoeren van het onderhoud andere vervangingswerkzaamheden tegenkomen, nemen wij eerst contact met u op voordat we tot actie overgaan. Zo heeft u altijd de touwtjes in handen en weet u precies waar u aan toe bent.

WINTERBANDEN

Het is veilig en daarom verstandig om vanaf november tot en maart met winterbanden te rijden. Winterbanden van bijvoorbeeld Apollo Vredestein hebben bij temperaturen onder de 7°C een betere grip, betere wegligging en kortere remweg dan zomerbanden. In veel Europese landen zijn winterbanden verplicht tijdens de wintermaanden. Zelf geen plek voor de opslag van uw tweede paar banden? Dan regelt EJ Bedrijfswagens in Hapert dat voor u!

WAT ZIJN WINTERBANDEN?

Winterbanden hebben een andere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Ook hebben de banden een speciaal, dieper profiel. Hierdoor hebben winterbanden in de herfst en in de winter een veel betere grip en verhogen ze het rijcomfort. Dankzij de specifieke vorm van de winterband wordt het water onder de band afgevoerd. Hierdoor hebt u minder risico op aquaplaning: een veilig bijkomend voordeel van winterbanden.

WINTERBANDEN IN NEDERLAND

In de herfst en in de winter is de verkeerssituatie in Nederland minder betrouwbaar dan in de lente en in de zomer. U kunt te maken krijgen met sneeuw en ijzel en rijdt vaker op een nat wegdek. In al deze gevallen is de bandengrip van zomerbanden minder goed. Het algemene advies is daarom om in Nederland vanaf november tot en met maart met winterbanden te rijden. Dat is prettiger rijden en een stuk veiliger.

WINTERBANDEN IN HET BUITENLAND

In veel (Europese) landen is het gebruik van winterbanden verplicht gedurende de wintermaanden. U kunt in grote problemen komen wanneer u in de wintermaanden met zomerbanden rijdt en vervolgens een ongeluk krijgt of veroorzaakt. U kunt bijvoorbeeld een boete krijgen of te maken krijgen met  omgekeerde bewijslast en een veranderde verzekeringsdekking. Neem geen onnodig risico: kies voor winterbanden.

VOORDELEN WINTER BANDEN

All season banden zijn een prima oplossing voor veel mensen, bekijk goed of deze band daarom ook bij uw rijgedrag past. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen:

  • Sterk verbeterde grip bij temperaturen onder de 7°C
  • Minder kans op aquaplaning door effectieve waterafvoer
  • Betere wegligging in bochten
  • Kortere remweg (circa 10% bij winterse omstandigheden)

WINTERBANDEN AANBIEDING

EJ Bedrijfswagens heeft regelmatig winterbanden aanbiedingen, als u op de hoogte wilt blijven van de laatste winterbanden aanbiedingen schrijft u dan hier in op de nieuwsbrief.

ZOMERBANDEN

Zomerbanden zijn speciaal gemaakt voor temperaturen boven de 7°C.

> Meer over zomerbanden

ALL SEASON BANDEN

All Season banden zijn banden geschikt voor alle seizoenen.

> Meer over All Season Banden

WINTERBANDEN

Winterbanden hebben bij temperaturen onder de 7°C o.a. een betere grip, betere wegligging.

> Meer over Winterbanden

BANDENSERVICE

De staat van uw autobanden heeft direct effect op uw rijcomfort en de algemene veiligheid op de weg.

> Meer over Bandenservice

BANDENLABEL

Sinds 1 november 2012 is het Europese bandenlabel van kracht. Op deze pagina meer informatie hierover.

> Meer over Bandenlabel

banden-merken

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.