p.van.ven-bedrijfswagens

Met ingang van 2025 verdwijnt de bpm-vrijstelling voor bestelauto’s, met uitzondering van elektrische bedrijfswagens. De grijskentekenregeling voor bestelauto’s wordt eveneens afgeschaft. In plaats daarvan zal de bpm worden berekend op basis van de CO2-uitstoot, met een tarief van € 66,91 per gram CO2-uitstoot (prijspeil 2022). Deze wijzigingen zullen resulteren in aanzienlijke prijsstijgingen voor bestelwagens met een dieselmotor.

Ter illustratie, voor een Ford Transit (Custom) met een CO2-uitstoot van gemiddeld 170 g/km zal de bpm vanaf 1 januari 2025 neerkomen op 170 x € 66,91 = € 11.374,70

Wij begrijpen dat elektrisch rijden niet altijd de optimale oplossing is, afhankelijk van uw situatie. Daarom staan wij klaar om vrijblijvend een maatwerkplan te ontwikkelen voor de vervanging van uw voertuig(en). Hierbij houden we rekening met de levertijd van nieuwe bedrijfswagens om de bpm te omzeilen, evenals de beschikbaarheid en geschiktheid van elektrische modellen voor uw specifieke werkzaamheden. Aarzel niet en vraag nu een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

> Neem contact met ons op!

Kom gerust eens langs op de Industrieweg 25 in Hapert.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.