P. van de Ven – Afleverpakket

Wilt u extra zekerheid bij de aanschaf van een occasion? Dat kan met het P. van de Ven – afleverpakket. Hierbij krijgt u aanvullende zekerheden tegen een meerprijs van €695. Hieronder leest u welke zekerheden het A1 afleverpakket allemaal bevat.

12 maanden Garantie (Bovag):
Kiest u voor het P. van de Ven – afleverpakket krijgt de auto 12 maanden (Bovag) garantie. De voorwaarden die bij onze garantie horen kunt u vinden op de website van de Bovag. Klik hier voor de voorwaarden.

Onderhoudsbeurt:
Als u kiest voor het P. van de Ven – Afleverpakket krijgt de auto een onderhoudsbeurt waarbij we rekening houden met het schema van de fabrikant/importeur. Zo kunt u zorgeloos onderweg!

Minimaal 12 maanden APK:
Naast de inspectie en onderhoudsbeurt, controleren we ook voor dat de auto minimaal een APK heeft voor de komende 12 maanden. Zo niet, dan vernieuwen we deze voor u.

Uitgebreide inspectie op 130 punten:
Uw auto wordt grondig geïnspecteerd op maar liefst 130 punten. Zo weet u zeker dat hij van onder tot boven helemaal in orde is.

Reiniging in- en exterieur:
We zorgen dat onze occasion er weer zo goed als nieuw uitziet door het volledig reinigen van het in- en exterieur. Zo ziet hij er weer spic en span uit, van binnen en buiten.

Minimaal 15 liter brandstof:
Direct een mooie rit maken? Geen probleem, we zorgen dat de tank gevuld is met minimaal 15 liter brandstof , zodat u de eerste kilometers direct kunt gaan genieten!

12 maanden Pechhulp in Europa:
Staat u met pech onderweg? Dankzij de 12 maanden Pechhulp in Europa weet u dat u altijd mobiel zal blijven.

Gratis vervangend vervoer tijdens reparatie binnen de garantieperiode:
Tijdens reparatie binnen de garantieperiode kunt u kosteloos gebruik maken van vervangende auto of fiets.

Kosten voor het P. van de Ven – Afleverpakket:
Het P. van de Ven – Afleverpakket is verkrijgbaar op geselecteerde occasions en kost €695.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.