dubbele cabine bij EJ-bedrijfswagens

Het ombouwen van een bus naar een dubbele cabine is een slimme keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een flexibele en praktische oplossing voor hun transportbehoeften. Bij EJ Bedrijfswagens zijn we gespecialiseerd in het aanpassen van bedrijfswagens aan de specifieke wensen van onze klanten. In onderstaand artiklen gaan we dieper in op de voordelen van een dubbele cabine en de mogelijkheden die wij bieden.

Waarom een Dubbele Cabine?

Een dubbele cabine biedt talloze voordelen ten opzichte van een standaard bus:

  • Meer zitplaatsen: Een extra rij zitplaatsen zorgt ervoor dat je meer passagiers of personeel kunt vervoeren. Dit is ideaal voor bedrijven die regelmatig meerdere mensen tegelijk moeten vervoeren, zoals bouwbedrijven,installatiebedrijven en verhuisbedrijven.
  • Verhoogde productiviteit: Door meer mensen tegelijkertijd naar de werklocatie te brengen, bespaar je tijd en vergroot je de efficiëntie van je bedrijfsprocessen.
  • Meer opbergruimte: In een dubbele cabine is vaak meer ruimte beschikbaar voor gereedschap, materialen en andere benodigdheden.
  • Verhoogd comfort: De extra zitplaatsen bieden meer comfort voor je personeel, waardoor ze fitter en gemotiveerder aan het werk gaan.

Wat zijn de mogelijkheden van een dubbele cabine bij EJ Bedrijfswagens?

Bij EJ Bedrijfswagens kunnen we vrijwel elke bus ombouwen naar een dubbele cabine. Onze ervaren vakmensen beschikken over de kennis en expertise om jouw wensen te vertalen naar een maatwerk oplossing. Wij kunnen onder andere de volgende aanpassingen uitvoeren:

  • Verwijderen van bestaande zitbanken: We verwijderen de bestaande zitbanken om ruimte te maken voor de nieuwe dubbele cabine.
  • Plaatsen van nieuwe zitbanken: Wij installeren hoogwaardige zitbanken die voldoen aan alle veiligheidsnormen.
  • Aanpassen van de bekleding: We kunnen de bekleding van de zitbanken en de binnenkant van de bus aanpassen aan jouw huisstijl.
  • Integratie van extra opbergruimte: Wij kunnen extra opbergvakken, lades en kasten aanbrengen voor een optimale organisatie van je gereedschap en materialen.
  • Aanbrengen van extra verlichting: Voor een veilige en comfortabele werkomgeving kunnen we extra verlichting aanbrengen in de laadruimte.

Hoe werkt het ombouwproces naar een dubbele cabine?

Het ombouwen van een bus naar een dubbele cabine is een zorgvuldig proces dat in verschillende stappen wordt uitgevoerd:

  1. Adviesgesprek: In een persoonlijk gesprek bespreken we jouw wensen en eisen.
  2. Ontwerp: Op basis van jouw wensen maken we een ontwerptekening van de gewenste ombouw.
  3. Demontage: De bestaande inrichting wordt verwijderd.
  4. Aanpassingen: De bus wordt aangepast aan de nieuwe indeling.
  5. Montage: De nieuwe zitbanken en andere componenten worden gemonteerd.
  6. Afwerking: De bus wordt afgewerkt en gecontroleerd.

De voordelen van een ombouw bij EJ Bedrijfswagens

  • Kwaliteit: Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en onderdelen.
  • Vakmanschap: Onze ervaren vakmensen zorgen voor een perfecte afwerking.
  • Flexibiliteit: Wij passen de ombouw aan jouw specifieke wensen aan.
  • Garantie: Wij geven garantie op onze werkzaamheden.

Ben je benieuwd naar wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte oplossing voor jouw transportbehoeften.

> Neem contact met ons op!

Kom gerust eens langs op de Industrieweg 25 in Hapert.

Blijf maandelijks op de hoogte van het laatste nieuws over ons bedrijf en acties.
U kunt zich hieronder aanmelden.